Koopmans Installatietechniek voor zakelijk

zakelijk-logo

FOCUS OP DUURZAAMHEID!

Wij begrijpen als technisch installatiebedrijf als geen ander dat veiligheid en comfort voor uw bedrijf essentieel zijn. U kunt bij Koopmans installatietechniek bouwen op onze deskundigheid die uw bedrijf veilig en comfortabel houden. Of het nu gaat over nieuwe installaties, advies of onderhoud, wij helpen u graag. Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijfspand te verduurzamen? Wij denken graag met u mee door een totaalpakket op maat aan te bieden. Compleet ontzorgen noemen we dat.

 

Goed en regelmatig onderhoud verbetert het comfort, vermindert de milieubelasting en verlengt de levensduur van uw installatie. Wanneer u een service- en/of onderhoudscontract bij ons afsluit, ontzorgen wij u van de periodieke controle. Mocht er zich ondanks onze goede zorgen toch een storing voordoen, dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Neem contact op

Voor bedrijven en instellingen is klimaatbeheersing erg belangrijk. Een goed klimaat zorgt voor een prettigere arbeidsomgeving en vermindert daarmee het ziekteverzuim. Goede klimaatbeheersing is altijd maatwerk. Wij voorzien u van een specifiek plan met betrekking tot ventilatie, verwarming, koeling (airconditioning), filtering, warmteterugwinning en bevochtiging, wat geheel afgestemd is op uw bedrijfsruimte.

Neem contact op

Het klimaat is aan het veranderen. Onze zomers worden steeds warmer. Meer ondernemers kiezen ervoor een vaste airco in hun bedrijfspand te laten installeren voor een zo optimaal mogelijk binnenklimaat. Koopmans Installatietechniek is gecertificeerd. En onze servicemonteurs beschikken over het benodigde F-gassen diploma, om uw airco vakkundig en veilig te installeren. Ook ontlasten wij u bij het preventieve onderhoud van uw airconditioningssysteem.

Neem contact op

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel in het bedrijfsleven. In deze context hoort dan ook het economisch verantwoord verwarmen en koelen van uw kantoorpand, bedrijfshal of productieruimte. Onze maatwerkoplossingen dragen bij aan ideale klimaatbeheersing en een optimaal rendement. In een vrijblijvend gesprek informeren onze adviseurs u graag over de werking van dit systeem en besparingen op termijn.

Neem contact op

Om de technologie in gebouwen zo goed mogelijk te besturen en te zorgen voor een optimale klimaatbeheersing en luchtkwaliteit, worden innovatieve beheerssystemen gerealiseerd en geoptimaliseerd. Voor ieder vraagstuk weet Koopmans een passende regeltechnische oplossing te vinden. Om energiestromen efficiënt in te zetten, wordt gebruik gemaakt van regeltechnische apparatuur en software van bijvoorbeeld Siemens, Priva of Sauter. Wij bieden ook technische ondersteuning op afstand.

Neem contact op

Voor het optimaliseren van uw productieprocessen kunnen industriële installaties een goede aanvulling zijn. U kunt hierbij denken aan het aanleggen en aanpassen van stoominstallaties. Het aanleggen van persluchtinstallaties en leidingwerk m.b.t. diverse gassen zoals: zuurstof, argon, propeen en menggassen.

Neem contact op

Het gaat hierbij om water-, gas- en sanitair installaties, maar ook om het installeren, uitbreiden of repareren van de riolering. Dus van de aanleg van een simpele buitenkraan tot de meest ingewikkelde installaties. Met name bij gasinstallaties is veiligheid van levensbelang. Daarom testen wij ieder aangelegd onderdeel op duurzaamheid en kwaliteit.

Neem contact op

Een goed gelegd dak beschermt u jaren tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om nieuwbouw of een bestaande situatie, Koopmans Installatietechniek heeft altijd de juiste oplossing voor dak-, zink- en koperwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zinken, loden, koperen en bitumineuze gevel- en/of dak bekleding.

Neem contact op

klantenservice

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U EEN OFFERTE AANVRAGEN?

0487 - 525 005

Ons team staat graag klaar voor de beste service!

Voor betrouwbare warmte!

Verleng de levensduur van uw CV-ketel / klimaatoplossing en verminder de kans op storingen met een goed onderhouden installatie.

en ontvang een gratis koolmonoxidemelder!

Onze klanten over de samenwerking met
Koopmans Installatietechniek

Zeer netjes

Erg tevreden
- Beuningen

Keurig bedrijf!

Altijd prima werk met Koopmans. Deskundige monteurs die goed werk [...]
- Beuningen Gld

Goede geholpen, adequaat onze airco gerepareerd!

Fijn contact met Margo Degen, goede communicatie en goed opgelost! [...]
- Nijmegen

Geheel naar wens

Ja, de cv was aan de beurt. Na 16 jaar [...]
- Beuningen

Eerste contact helemaal top

We hadden in het weekend geen warm water, 24/7 bereikbaar [...]
- Ewijk

Prima

Idem
- Tillmans

Snelle en deskundige afwerking van de klacht

Afspraken gemaakt voor eventueel terugkomende klacht
- Beuningen

Super snelle en degelijke service

Als nieuwe bewoner van een huis waar een storing is, [...]
- Druten

Vakwerk door mensen die trots zijn op hun werk

Koopmans heeft bij ons de airconditioning geïnstalleerd. Vanaf het inmeten [...]
- Winssen

Deskundig en betrouwbaar.

Keukenkraan in het weekend kapot, hoofdkraan afgesloten, rampzalig…. De weekend [...]
- Winssen
108 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10