Koopmans Installatietechniek voor particulieren

Koopmans Installatietechniek voor particulieren

FOCUS OP DUURZAAMHEID!

Uw woning vormt de basis van uw welzijn en gezondheid. U kunt bij Koopmans installatietechniek bouwen op onze deskundigheid die uw woning veilig houdt en comfortabel. Of het nu gaat om nieuwe installaties, advies of onderhoud, wij helpen u graag. Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw huis te verduurzamen ? Wij denken met u mee en ontzorgen u door een totaalpakket op maat aan te bieden.

 

Goed en regelmatig onderhoud verbetert het comfort, vermindert de milieubelasting en verlengt de levensduur van uw installatie. Wanneer u een service- en/of onderhoudscontract bij ons afsluit, ontzorgen wij u van de periodieke controle. Mocht er zich ondanks onze goede zorgen toch een storing voordoen, dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Neem contact op

Koopmans Installatietechniek biedt u betrouwbare warmte zowel in het advies, ontwerp, installatie service en onderhoud. Ook installeren wij radiatoren en/of de verdelers van uw eventuele vloerverwarming. De innovaties van vandaag de dag geven u de mogelijkheid om voor een duurzame variant te kiezen. Denk hierbij aan een all-electric warmtepomp, hybride systeem of een elektrische boiler.

Neem contact op

Het klimaat is aan het veranderen. Onze zomers worden steeds warmer. Meer mensen kiezen ervoor een vaste airco in hun woning te laten installeren voor een zo optimaal mogelijk binnenklimaat. Koopmans Installatietechniek is gecertificeerd en onze servicemonteurs beschikken over het benodigde F-gassen diploma, om uw airco vakkundig en veilig te installeren. Ook ontlasten wij u bij het onderhoud van uw airconditioningssysteem.

Neem contact op

Een goed aangelegde ventilatie en klimaatbeheersing is essentieel. Goede ventilatie zorgt er namelijk voor dat vochtige en vervuilde lucht wordt afgevoerd en plaats maakt voor verse lucht. Dit voorkomt gezondheidsproblemen en verhoogt uw wooncomfort. Zo kunt u denken aan natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie, gebalanceerde ventilatie en CO2 gestuurde ventilatie.

Neem contact op

Bodemenergie is een duurzame techniek waarmee energie uit de bodem kan worden gewonnen. Bij bodemenergie wordt vaak gebruik gemaakt van de warmte die van nature aanwezig is in de bodem en het grondwater. Deze vorm van hernieuwbare energie is in de laatste jaren in populariteit flink toegenomen en wordt het meest toegepast in nieuwbouwwoningen of bij het verduurzamen van uw woning.

Neem contact op

Met een zonneboilersysteem blijft uw warmwatercomfort optimaal en realiseert een forse besparing uw energierekening. Met dit systeem wordt tot 60% van al het water voor douche, bad en keuken gratis verwarmd door de zon. Bovendien draagt u zo uw steentje bij aan een lagere CO²-uitstoot.

Neem contact op

Het gaat hierbij om water-, gas- en sanitair installaties, maar ook om het installeren, uitbreiden of repareren van de riolering. Dus van de aanleg van een simpele buitenkraan tot de meest ingewikkelde installaties. Met name bij gasinstallaties is veiligheid van levensbelang. Daarom testen wij ieder aangelegd onderdeel op duurzaamheid en kwaliteit.

Neem contact op

Een goed gelegd dak beschermt u jaren tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om nieuwbouw of een bestaande situatie, Koopmans Installatietechniek heeft altijd de juiste oplossing voor dak-, zink- en koperwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zinken, loden, koperen en bitumineuze gevel- en/of dak bekleding.

Neem contact op

klantenservice

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U EEN OFFERTE AANVRAGEN?

0487 - 525 005

Ons team staat graag klaar voor de beste service!

Voor betrouwbare warmte!

Verleng de levensduur van uw CV-ketel / klimaatoplossing en verminder de kans op storingen met een goed onderhouden installatie.

en ontvang een gratis koolmonoxidemelder!

Onze klanten over de samenwerking met
Koopmans Installatietechniek

Zeer netjes

Erg tevreden
- Beuningen

Keurig bedrijf!

Altijd prima werk met Koopmans. Deskundige monteurs die goed werk [...]
- Beuningen Gld

Goede geholpen, adequaat onze airco gerepareerd!

Fijn contact met Margo Degen, goede communicatie en goed opgelost! [...]
- Nijmegen

Geheel naar wens

Ja, de cv was aan de beurt. Na 16 jaar [...]
- Beuningen

Eerste contact helemaal top

We hadden in het weekend geen warm water, 24/7 bereikbaar [...]
- Ewijk

Prima

Idem
- Tillmans

Snelle en deskundige afwerking van de klacht

Afspraken gemaakt voor eventueel terugkomende klacht
- Beuningen

Super snelle en degelijke service

Als nieuwe bewoner van een huis waar een storing is, [...]
- Druten

Vakwerk door mensen die trots zijn op hun werk

Koopmans heeft bij ons de airconditioning geïnstalleerd. Vanaf het inmeten [...]
- Winssen

Deskundig en betrouwbaar.

Keukenkraan in het weekend kapot, hoofdkraan afgesloten, rampzalig…. De weekend [...]
- Winssen
108 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10