Koopmans Installatietechniek voor particulieren

Koopmans Installatietechniek voor particulieren

FOCUS OP DUURZAAMHEID!

Uw woning vormt de basis van uw welzijn en gezondheid. U kunt bij Koopmans installatietechniek bouwen op onze deskundigheid die uw woning veilig houdt en comfortabel. Of het nu gaat om nieuwe installaties, advies of onderhoud, wij helpen u graag. Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw huis te verduurzamen ? Wij denken met u mee en ontzorgen u door een totaalpakket op maat aan te bieden.

 

Goed en regelmatig onderhoud verbetert het comfort, vermindert de milieubelasting en verlengt de levensduur van uw installatie. Wanneer u een service- en/of onderhoudscontract bij ons afsluit, ontzorgen wij u van de periodieke controle. Mocht er zich ondanks onze goede zorgen toch een storing voordoen, dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Neem contact op

Koopmans Installatietechniek biedt u betrouwbare warmte zowel in het advies, ontwerp, installatie service en onderhoud. Ook installeren wij radiatoren en/of de verdelers van uw eventuele vloerverwarming. De innovaties van vandaag de dag geven u de mogelijkheid om voor een duurzame variant te kiezen. Denk hierbij aan een all-electric warmtepomp, hybride systeem of een elektrische boiler.

Neem contact op

Het klimaat is aan het veranderen. Onze zomers worden steeds warmer. Meer mensen kiezen ervoor een vaste airco in hun woning te laten installeren voor een zo optimaal mogelijk binnenklimaat. Koopmans Installatietechniek is gecertificeerd en onze servicemonteurs beschikken over het benodigde F-gassen diploma, om uw airco vakkundig en veilig te installeren. Ook ontlasten wij u bij het onderhoud van uw airconditioningssysteem.

Neem contact op

Een goed aangelegde ventilatie en klimaatbeheersing is essentieel. Goede ventilatie zorgt er namelijk voor dat vochtige en vervuilde lucht wordt afgevoerd en plaats maakt voor verse lucht. Dit voorkomt gezondheidsproblemen en verhoogt uw wooncomfort. Zo kunt u denken aan natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie, gebalanceerde ventilatie en CO2 gestuurde ventilatie.

Neem contact op

Bodemenergie is een duurzame techniek waarmee energie uit de bodem kan worden gewonnen. Bij bodemenergie wordt vaak gebruik gemaakt van de warmte die van nature aanwezig is in de bodem en het grondwater. Deze vorm van hernieuwbare energie is in de laatste jaren in populariteit flink toegenomen en wordt het meest toegepast in nieuwbouwwoningen of bij het verduurzamen van uw woning.

Neem contact op

Met een zonneboilersysteem blijft uw warmwatercomfort optimaal en realiseert een forse besparing uw energierekening. Met dit systeem wordt tot 60% van al het water voor douche, bad en keuken gratis verwarmd door de zon. Bovendien draagt u zo uw steentje bij aan een lagere CO²-uitstoot.

Neem contact op

Het gaat hierbij om water-, gas- en sanitair installaties, maar ook om het installeren, uitbreiden of repareren van de riolering. Dus van de aanleg van een simpele buitenkraan tot de meest ingewikkelde installaties. Met name bij gasinstallaties is veiligheid van levensbelang. Daarom testen wij ieder aangelegd onderdeel op duurzaamheid en kwaliteit.

Neem contact op

Een goed gelegd dak beschermt u jaren tegen alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om nieuwbouw of een bestaande situatie, Koopmans Installatietechniek heeft altijd de juiste oplossing voor dak-, zink- en koperwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zinken, loden, koperen en bitumineuze gevel- en/of dak bekleding.

Neem contact op

klantenservice

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U EEN OFFERTE AANVRAGEN?

0487 - 525 005

Ons team staat graag klaar voor de beste service!

Voor betrouwbare warmte!

Verleng de levensduur van uw CV-ketel / klimaatoplossing en verminder de kans op storingen met een goed onderhouden installatie.

en ontvang een gratis koolmonoxidemelder!

Onze klanten over de samenwerking met
Koopmans Installatietechniek

Goed geholpen, eerlijk advies en goede service!

Prima en kundige monteurs, werken netjes en respectvol met [...]
- Alverna

Een klantvriendelijk en bekwaam bedrijf maar TE DUUR.

Bijzonder aangenaam contact met de medewerkers, Het bedrijf kampt met [...]
- Beuningen

Prima

Vriendelijk geholpen! Zorgde goed voor de stagiaire!
- Malden

Geweldig bedrijf

Reeds diverse airco units laten plaatsen door Koopmans. Afspraken netjes [...]
- Druten

correct, vriendelijk en professioneel

Gezien het totale project, zijn we nog halverwege. Tot nu [...]
- Batenburg

vriendelijk en deskundig

De afstemming met klant over tijdstip was niet gecommuniceerd. Er was [...]
- Wijchen

Een prima bedrijf dat met je meedenkt.

Er is goed meegedacht over de mogelijkheden bij onze verbouwing. [...]
- Bergharen

Erg goed

Wat er afgesproken is, wordt nagekomen. Vriendelijk en duidelijk. Geen poespas. Goede [...]
- Winssen

Hielpen ons echt uit de brand, dit in tegenstelling tot Feenstra.

Snel een offerte en vakkundig een nieuwe ketel bij mijn [...]
- Ewijk

Koopmans Installatietechniek levert top kwaliteit!

Via onze buurman zijn wij uitgekomen bij het bedrijf Koopmans. [...]
- Winssen
127 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10