Privacyverklaring

Laatst aangepast: september 2018

Koopmans Installatietechniek verwerkt persoonsgegevens van (potentiële) klanten, medewerkers, relaties en websitebezoekers. Wij behandelen alle verkregen gegevens vertrouwelijk. In deze privacyverklaring leggen we uit waarom en op welke manier we persoonsgegevens verwerken. Heeft u vragen over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken? Via onderstaande contactgegevens kunt u contact met ons opnemen. 

Contactgegevens

Koopmans Installatietechniek
Van Heemstraweg 12B
6644 KG Ewijk
Telefoon: (0487) 525 005
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nummer: 09126097


Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij kunnen uw persoonsgegevens verwerken, omdat u gebruik maakt van de diensten van Koopmans Installatietechniek en/of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt via de website, via direct contact of via correspondentie. Wij verwerken de volgende informatie:

Voor- en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Bankrekeningnummer en BTW-nummer
Adresgegevens locatie CV-installatie

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar (tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd). We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Doelen van gegevensverwerking 

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Om goederen en/of diensten bij u af te kunnen leveren
  • Het kunnen afhandelen van uw betaling
  • Als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, bijvoorbeeld gegevens die nodig zijn voor onze belastingaangifte
  • Werven van nieuwe klanten
  • Werven van personeel 
  • Het verbeteren van onze eigen website (anonieme analyse van surfgedrag)


Geautomatiseerde besluitvorming

Wij nemen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

Bewaren van persoonsgegevens

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende gegevens:

Personalia en betaalgegevens
Reden: nodig voor verwerken van betalingen en/of administratie.
Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt of een bestaande overeenkomst wordt beëindigd.

Delen van gegevens

Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en zullen uw persoonsgegevens alléén aan derden verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de verwerking van gegevens in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens door Koopmans Installatietechniek. 

Ook heeft u het recht op overdracht van de gegevens. Dit wil zeggen dat u bij ons een verzoek in kunt dienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben digitaal naar u – of een andere door u genoemde organisatie – te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen, op uw verzoek, zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Daarnaast heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Op onze website gebruiken wij functionele. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Functionele cookies zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en het gebruiksgemak voor u. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Ook kunt u alle informatie die eerder in uw browser is opgeslagen via de instellingen van de door u gebruikte browser verwijderen. Raadpleeg hiervoor de help-functie van uw internetbrowser. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site of als ze geanonimiseerde data over uw surfgedrag verzamelen. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw expliciete toestemming nodig.

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van uw gegevens tegen te gaan. 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

personeelbalk